Varmt och trendigt för honom med en Parajumpers

Så kom den årstiden igen, årstiden när det är dags att börja fundera på vilken jacka som fungerar i kylan. Samtidigt som du vill hålla dig varm och torr vill du nog säkert också vara trendig och snygg. Då har vi ett utmärkt förslag. Satsa på en jacka från Parajumpers. Här berättar vi om varför det är en god idé.

Jackor för tuffa förhållanden

Svenska vintrar kan minst sagt bjuda på otrevligt väder. Antingen är det iskallt eller så är det blött, slaskigt och moddigt. Väderleken kräver med andra ord rejäla vinterkläder. Problemet med sådana är dock att de inte alltid är så snygga. Då är en jacka från Parajumpers en perfekt lösning. Här hittar du ett brett utbud av Parajumpers för herr i olika utföranden.

Det fina med just Parajumpers är att de är en typ av activewear som även är trendiga och därför passar såväl i stan som på landet.

Parajumpers är det italienska modeföretaget som kom på den eminenta idén att göra jackor inspirerade av de kläder som Alaskas räddningsstyrkor använder. Alaska har som bekant ett svårt klimat där det ofta är väldigt kallt, något som ställer höga krav på just räddningskläder. Du kan med andra ord vara säker på att du håller dig varm i en jacka från varumärket.

Jackorna är tillverkade i vattenavvisande nylon och har ett avtagbart, varmt foder. Det gör att du kan använda din jacka även när det är lite varmare ute.

Välj rätt modell

Jackorna finns i många olika modeller så det gäller att hitta den som passar dig bäst. Vill du ha en jacka som verkligen står emot kylan så kan du satsa på en halvlång modell eftersom den även värmer en bit ned på benen. Vill du ha en smidigare variant passar en kortare modell som når till höften bra. Kalla höstdagar kan det vara trevligt att komplettera jackarsenalen med en väst. Den bär du med fördel till en tjockare tröja och kompletterar med snygga accessoarer som till exempel en snygg klocka, handskar i läder och en mössa i bomull.

Kläder från Parajumpers är visserligen lite dyrare, men i gengäld får du plagg som du kan bära säsong efter säsong.

Kostymen är det ultimata basplagget
Previous post
Köp moderna och trendiga fritidskläder
Next post
speculor