Klä dig efter kroppstyp

 

Trots att det inte alls låter som en speciellt svår uppgift, är det faktiskt väldigt många människor som inte alls klär sig på ett sätt som framhäver ens figur positivt, hur moderiktig man än är.

Alla människor är byggda på olika sätt, någon har den raka kroppsformen, en annan är päronformad, vissa är större upptill, medan andra har nedåtsluttande axlar. Människor är riktiga proffs på att se olika ut, vilket är helt fantastiskt. Detta gör däremot också att ett klädesplagg kan se helt annorlunda ut, beroende på vilken person som bär kläderna.

Det första steget i att klä sig efter rätt kroppstyp, är att komma fram till vilken “modell” du tillhör. Därefter är det egentligen bara att sätta igång och vända internet upp och ner, i jakten på de bästa och mest stilsäkra rekommendationerna.

Har du korta ben och vill få dom att se längre ut? Undvik knähöga stövlar och satsa på skor med lite spets i fram. “Dölja utputande mage? Välj skira plaggs i olika längder. Olika längder på plaggen skapar en förvillande effekt och magen är som borttrollad.

Glöm inte bort att tänka rätt i klädvalen. Fokusera på dina fördelar, istället för nackdelarna!

Sy dina egna kläder
Previous post
Hur klär man sig moderiktigt?
Next post
speculor