En bikini och en snäcka

Sommarens badmode 2018

Sommaren 2018 har startat med en riktig värmebölja. Det är den varmaste sommaren på flera hundra år. Det leder så klart tankarna till svalkande bad och soliga dagar på stranden. I år är badmodet sexigt, färgglatt och med söta detaljer. Några som gått ut stenhårt med att profilera sig som din leverantör när det kommer det hetaste badmodet i år är olika e-handlare. Bland dessa finner du Nelly, Zalando och Boozt. När man beställer online från några av dessa leverantörerna så kan man även spana in snygga accessoarer. Det är populärt med ljusa färger på solglasögon och gärna med spegelglas som skyddar all insyn men gör det möjligt för dig att spana fritt! Tänk på att matcha med en snygg strandväska och sandaler.

Badkläder som hänger på torkning

I och med att sommaren drog igång extra snabbt var det många som inte riktigt hann förbereda sommargarderoben. Om du är en av dem som inte räknat med att köpa nya badkläder förrän sommarlönen, semestern eller skatteåterbäringen kommit så är du inte ensam. Om du vet med dig att du ska få en viss lön som du satt av en summa till för att köpa badkläder så kan du börja med att ta ett lån nu som du betalar tillbaka direkt när pengarna kommer in på kontot. med zmarta.se jämför du olika lån så att du får det som passar dig och din plånbok bäst. Kolla på återbetalningstiden och räntan! Badkläderna går fort ur sortimentet nu när vädret slagit om och blivit högsommarvärme på flera håll i landet. Om du gått och spanat på en särskild bikini eller baddräkt kanske det är lika bra att slå till direkt så att du inte blir besviken senare. Förra sommaren var det baddräkter som gällde, och sommaren innan dess var det bikini med väldigt höga midjor. I år har modet tagit några steg tillbaka.

Minimala toppar och brazilian-trosor

Surfare i brazilian-bikini

I sommar är det ett minimalistiskt mode som gäller. De föregående åren blev det populärt att täcka mer av kroppen, medan det nu har ändrat och man ska visa så mycket som möjligt, vill du hellre bada naken så är det försåtligt och gör lite skillnad. Topparna ska vara trekantsbikini och de ska vara så små som möjligt. Färgerna som är populära är skrikiga färger som turkost, rosa, gult och limegrönt. För den som hellre vill gå på klassiska färger som också passar bra för blek hy så fungerar klara pastellfärger. Trosorna ska vara så kallade brazilian-trosor. Dessa känner man igen eftersom de är stringtrosor och gör att man visar hela skinkorna. Detta är något som kanske den äldre generationen har svårt med, men faktum är att no bondy shame-kampanjen från USA har slagit svenska modet med storm. Kampanjen uppmanar kvinnor att vara stolta över sina kroppar och känna sig nöjda med hur de ser ut. Kombinera med en strandskjorta, hatt och jesus-sandaler så är du hemma med halmen. För den som känner sig blek är det nu modernt att använda brun utan sol igen.

Klä dig som en italienare
Previous post
Jeans – ett mode som inte går ut tiden
Next post
speculor