Trendigt herrmode

De flesta män uppskattar att klä sig snyggt, men många känner sig osäkra när det gäller trender. Vad är egentligen rätt just nu? Sanningen är att det nog aldrig varit lättare än idag att klä sig rätt som man. Modebilden är sådan att det finns något som passar alla, både den som föredrar att klä sig sportigt och ledigt och den som vill ha en mer dressad stil. Det finns dock några bra basplagg som är toppen att ha i garderoben om du vill vara riktigt rätt. Läs vidare och lär dig hur du bygger en snygg och samtidigt trendig stil.

Jeans går aldrig ur tiden

Ett plagg som aldrig tycks försvinna ur garderoben är jeansen. Även om snitt och tvättar ändras så är de alltid ett plagg som är gångbart. Bland de fem hetaste trenderna just nu hittar du bland annat jeans i slim cut, det vill säga jeans som följer kroppen utan att bli allt för tajta. En annan trend för män just nu är att inte snåla med accessoarerna. Lägg därför extra tid på att hitta den perfekta väskan och skorna. En tredje trend är det lediga och sportiga. Kombinera gärna dina slim cut jeans med en sportig collagetröja med lite längd och komplettera med snygga sneakers. Den fjärde trenden att ta hänsyn till är ytterplaggen. Bombarjackan har varit med i ganska många säsonger nu och håller på att bli en riktig klassiker. En sådan bör du definitivt ha i din garderob om du vill vara rätt. Den femte trenden är att vara extra noga med sitt yttre. Lägg tid på hår- skägg- och hudvård.

Hitta din personliga stil

För att vara riktigt rätt gäller det att vara bekväm i kläderna man bär. Det går alltså inte bara att plocka ihop de mest trendiga plaggen, du måste även tänka på att de ska passa dig. Välj plagg som sitter skönt och som du känner dig snygg i, på så sätt är du alltid rätt. En trend är också att välja inhemska designers och klädmärken. Du hittar bland annat Trendigt mode från Adrian Hammond på den svenska modescenen. Om du föredrar sportiga och bekväma plagg med något litet extra så är detta märke absolut för dig. Glöm heller inte att leta kläder second hand. Det är ett säkert kort om du vill ha personliga kläder som ingen annan har. Tänk vilken dröm att till exempel hitta en snyggt sliten läderväska med historia. Det är just sådana saker som lyfter stilen.

Uppdatera din garderob
Previous post
Mode online
Next post
speculor